torsdag 24 november 2011

Give me a break!!

Vid nått tillfälle såg jag en Adam Sandler film där han kom över en fjärrkontroll som kunde pausa allt runtomkring. Den som kläckte den filmidén var garanterat småbarnsförälder. Jag hade gett mycket för en sån fjärrkontoll just nu!

3 kommentarer:

  1. Förstår exakt känslan. Tänker på Louis CK när han pratar om micropauserna som uppstår i barnlivet. Som när man stänger bildörren om dem och andas och lever under tiden man går runt bilen (http://www.youtube.com/watch?v=2aQPFSx3_bw&feature=fvwrel).

    SvaraRadera
  2. Careful what you ask for...
    Min polare har en son som just fyllt 1 år. Han har upptäckt fjärrkontrollens förträfflighet för att styra världen (Tv:n) och går nu runt med den, men riktar den mot mamma och pappa och säger "klick, klick" medan han försöker ta befälet även över verkligheten...

    Visserligen är hans pappa cineast och obotlig piratnedladdare men jag tror inte att hans son sett Adam Sandler. Chuckie-varning?!

    SvaraRadera
  3. @Josefine: har missat det där klippet, snacka om att slå huvudet blodigt på spiken. Tack för tipset och hoppas ni får en lugn och skön helg i Simrishamn, utan störande MC-ljud(från gatan)!

    @PappaBand: Läge för din polare att plocka batterierna ur Chuckies fjärrkontroll verkar det som. Om han, mot alla förmodan, skulle få fjärrkontrollen att funka på föräldrarna hinner ju en ettåring åstadkomma en del skada på kort tid.

    SvaraRadera