torsdag 21 juni 2012

Ett missförstånd rörande en båt

Helgen och de dagar som gått sedan sist har varit mycket bra även om sömnen har varit allt annat än sammanhängande och ostörd. Liten har vaknat och varit mycket arg och skrikit i mitt öra, högt och länge varje natt. Högt ärad sambo har därför flyttat in till Klimpen och lämnat oss åt vårt öde.

Helgens middagsbjudning blev dock trevlig även om vi drack på tok för mycket vin och satt upp allt för sent. Detta ledde till att söndagen gick i något lugnare tempo. Klimpen tränade på att cykla belgisk kedja i parken med en kompis och jag drev omkring och snackade strategi inför Själland runt (som närmar sig i mycket hög fart) med kompisens pappa. 

Idag har vi varit och kollat på inspelningen av Sommarlov. Klimpen fattade inte helt vad det rörde sig om och trodde hela tiden att vi skulle ut och åka med en båt. Båten i fråga var naturligtvis den som dom spelar in programmet på. Jag försökte förklara detta men möttes av en mycket oförstående blick och frågan "Ska vi gå till båten nu?" Så vi packade ihop och gick till sollekplatsen istället. Klimpen härjade, Liten sov och jag drack kaffe och solade mig på en bänk. Bra upplägg!

Tyvärr så släppte aldrig Klimpen tanken på båten som hon fått för sig att vi skulle åka med och när det stod klart för henne att båtfärden inte skulle bli av kunde vi lika gärna åka hem, så då gjorde vi det. Nu har bokförläggaren (namnet har mindre med yrke och mer med namn att göra) varit här och båda barnen sover. Velourpappan tar en sipp kaffe och klappar sig på axeln!

Om ni vill veta mer om lekplatser i Malmö kan jag rekommendera denna blogg som ingående behandlar temat!

Imorgon är det midsommar och vi ska åka till en stuga 100m från havet där vi ska äta, dricka och umgås med vänner.

2 kommentarer:

  1. "Imorgon är det midsommar och vi ska åka till en stuga 100m från havet där vi ska äta, dricka och umgås med vänner."

    Och kanske åka båt?? :)

    SvaraRadera
  2. Jo, vissa hävdade att det skulle åkas båt men tyvärr blev det inget båtande på midsommar heller.

    SvaraRadera